Nëse drejtusit e Formula 1 morën vendimin për të larguar nga pista vajzat e çadrave, vajzat e bukura vazhdojnë të qëndrojnë sërish pranë pilotëve të Formula 1.

Disa prej janë thjesht të dashurat e pilotëve të rinj, shumë të tjera janë zyrtarizuar si bashkëshorte, por ka edhe nga ata që janë ‘të pandreqshëm’ dhe për çdo sezon mund ti shohësh me një shoqëruese të ndryshme.

Mund të ketë edhe nga ata që ndërrojnë 2-3 në sezon dhe ndër më të spikaturit janë padyshim Fernando Alonso dhe Lewis Hamilton. Ky i fundit kohët e fundit ka filluar as të mos i shfaqë më në pistat e garave.

Gjithësesi Formula 1 nuk do të ishte aq e bukur pa praninë femërore dhe në galerinë më poshtë mund të shihni shoqërueset e pilotëve të kërij sezoni.

FOTO GALERI
1/38
Alice Brasseur

Top Channel