Në modë nuk ka rregulla strikte apo koncepte të qarta në ndërrimin e stinëve. Nuk është rastësi që në pasarelat e pranverës të shohim veshje dimërore, apo e kundërta.

Mes këtyre rasteve të pazakonta më në modë është natyrisht kadifeja. Një veshje që të sjell në mendje stinën e ftohtë.

Por tashmë, e përshtatur me ngjyra pastel, shfaqet në veshjet dhe aksesorët pranverorë më të rafinuar dhe më shik. Shihni galerinë e fotove!

 

FOTO GALERI
1/12
Valentino

Top Channel