Makinat më të shtrenjta në botë janë supermakina: automjete sportive me mbi 1000 kuaj fuqi për përdorim rruge.

Një tjetër karakteristikë e këtyre makinave është se janë shumë të rralla. Prodhimi i tyre bëhet në numër të paktë dhe zakonisht janë të rezervuara që në fillim për miliarderët.

Në fakt, ka raste që sheikët dhe monarkët i blejnë edhe më përpara se makinat të prodhohen.

Le të kënaqim sytë me makinat më të shtrenjta të botës.

FOTO GALERI
1/14
Apollo Arrow (1.1 milionë dollarë)

Top Channel