Kryetari i Partisë Demokratike iu bashkua qytetarëve ditën e sotme në protestën në Vorë, ku u bllokua rruga Tiranë-Durrës.

Kryetari i PD u ul këmbëkryq me protestuesit, duke thënë se opozita do të jetë në krah të qytetarëve dhe kundër regjimit privat kriminal.

Ndërkohë, në disa foto të shkrepura nga Vora, Basha duket teksa tenton të kalojë bordurat ndarëse të rrugës, ku ndihmohet edhe nga qytetarët.

Top Channel