Modelet fantastike të fundeve xhins

29/03/2018 10:37

Me ardhjen e pranverës, në listën e veshjeve që kemi dëshirë ti veshim të parat nuk mungojnë as fundet xhins.

Komode dhe casual aq sa duhet, por super cool. Këto janë karakteristika që e bëjnë një veshje të duhur për këtë stinë, me mjaft modele që plotëosjnë nevojat e stilit të secilës prej nesh.

Nga minixhinsi i pavdekshëm blu denim, tek varianti “black” stil rok. Nga të përditshmet deri tek ato shik të veçanta, mesatare deri te gjuri, perfekte për mbrëmje.

Shihni galerinë për të krijuar modelin tuaj të kombinimit.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel