Foto Arkiv

Aventura e katër të rinjve të apasionuar pas alpinizmit për pak përfundoi në tragjedi.

Të rinjtë mbetën të bllokuar për shkak të dëborës që nga dita e djeshme në Murganë të Gjirokastrës.

Pas thirrjeve të tyre për ndihmë janë angazhuar Delta Forcë dhe forcat zjarrifikëse për t’i shpëtuar.

Grupet e shpëtimit, pasi kanë lokalizuar vendndodhjen e tyre, kanë ndërhyrë duke i zhbllokuar. Mësohet se të rinjtë janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Top Channel