Pistat më të lashta të Botërorit të Formula 1 (Foto)

16/02/2018 10:03

Që kur ka nisur të zhvillohet Botërori i Formula 1 në vitin e largët 1950, janë shumë pistat që kanë mirëpritur Çmime të Mëdha.

Disa prej pistave i kanë mbijetuar kohës dhe mund t’i shohim edhe sot, ndërsa të tjera janë zëvendësuar në kalendar.

Më poshtë mund të shikoni pistat më të vjetra të Formula 1.

FOTO GALERI
1/27
Cirkuiti i Zandvoort (Holandë) - Sezonet 1952-1953, 1955, 1958-1971 dhe 1973-1985

Top Channel