Llallën e kap “vettingu” i amerikanëve. SHBA i ndalon hyrjen: I përfshirë në korrupsion domethënës

Departamenti Amerikan i Shtetit i ka ndaluar ish-prokurorit të Përgjithshëm Adriatik Llalla dhe familjes së tij hyrjen në Shtetet e Bashkuara.