Prokuroria e Përgjithshme bën të ditur se do të nisë hetim disiplinor për prokurorin Dritan Gina, ish drejtues në organin e akuzës në Elbasan.

Gina refuzoi të zbatonte urdhrin e kryeprokurores për ndërprerjen e komandimit në Elbasan.

Në janar kryeprokurorja Marku i ndërpreu detyrën si i komanduar, dhe Gina për këtë të fundit bëri padi, e cila do të shqyrtohet nga Prokuroria e Durrësit.

Top Channel