Probleme në qarkullim nga dëbora, Përrenjas-Qafë Thanë kalohet me zinxhirë

13/02/2018 17:39
Foto arkiv

Përveç Qarkut të Kukësit, reshjet e dëborës kanë krijuar probleme dhe juglindje të vendit.

Reshjet e dëborës kanë krijuar probleme në qarkullim.

Policia bën të ditur se në aksin rrugor Orenjë-Librazhd dhe Përrenjas-Qafë Thanë kalohet vetëm me zinxhirë.

Top Channel