Moti i keq, Bashkia Vlorë thirrje banorëve në Dukat-Orikum: Merrni masa

13/02/2018 19:13

Bashkia Vlorë u ka bërë thirrjeve banorëve që banojnë pranë lumit të Izvorit të marrin masa pasi reshjet e shiut do të vijojnë dhe rrezikohen të përmbyten gjatë natës.

Apeli u drejtohet kryesisht banorëve të zonës Dukat-Orikum, të cilët kanë banesat afër lumit të Izvorit që të marrin masat për largimin e bagëtive dhe largimin nga banesat pasi reshjet do të vazhdojnë.

Rreziku më i madh në këtë zonë është për të paktën 10 banesa.

Top Channel