Jaguar D-Type, një nga makinat e garave më të famshme të historisë, do të rikthehet në jetë.

Makina e suksesshme e viteve ’50, që triumfoi në garën 24-orëshe të Lë Manshit në vitet 1955, 1956 dhe 1957, do të risillet në 25 modele që do të kenë karakteristikat e makinës së vjetër.

“Secili prodhim do të jetë identik me origjinalin deri në detajet më të vogla”, thotë Kev Riches, Menaxheri i Inxhinierisë së Jaguar Classic.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel