Syzet e diellit. Modelet e pranverës dhe verës (FOTO)

01/02/2018 12:44

Mes aksesorëve të modës që dëshirojmë më shumë për stinën që po afron janë edhe ato: syzet e diellit.

Një aleat i çmuar për tu mbrojtur nga rrezet diellore që në ditë gri na mungojnë disi. Por edhe një detaje i rëndësishëm për të plotësuar pamjen tonë.

Por cilat janë modelet e pranverë-verë 2018? Si gjithmonë rezistojnë ato të stilit Aviator, por ka vend dhe për format katrore, cat-eye, dhe varianti romantik i fluturës, si dhe të rrumbullakëtat për një stil të parezistueshëm “vintage”.
Shfletoni galerinë e modeleve!

FOTO GALERI
1/1
Mes aksesorëve të modës që dëshirojmë më shumë për stinën që po afron janë edhe ato: syzet e diellit.

Top Channel