Barcaletat e hapjes në “Shiko Kush LUAN”

13/01/2018 21:40

Siç e do tradita, edhe “Shiko Kush LUAN” e kësaj të shtune nisi me barcaletat mes dy skuadrave kundërshtare, që në përfundim të tyre morën pikë të barabarta.

Nga skuadra e Manushit, ajo që hapi serinë e barcaletave ishte aktorja e Portokallisë, Delinda Zhupa.

“Një djalë i voglë u rrit dhe i thotë mamasë: Këmbën 47 unë o ma!Ça bëhet kështu, turp! Të keqen nëna, i thotë e ëma, kur je rrit ti nuk kishim dhe je rritur zbathur! Djali i thotë: Po pse nuk më ke rrit pa brekë moj nënë!”, ishte barcaleta e Dorinës.

Nga skuadra e vet, Genti ishte i pari që tregoi barcaletën për skuadrën e tij.

“Martohet Tirka në Korçë dhe e pyet shoku i vet: Hë mo Tirkë, si po të shkon martesa? Po mirë, mirë! Kam një javë që jam martuart”, i përgjigjet Tirka. “Po mirë mo Tirko, ke ndonjë foto nudo të gruas?”, e pyet shoku. Po jo mo, një javë kam i martuar- përgjigjet Tirka. Do një ooo?”, e pyet shoku”, ishte barcaleta e Gentit.

Top Channel