Në vitin që po lemë pas shumë personalitete të artit, letrave dhe kultures shqiptare, na thanë lamturmirë, duke na lënë një boshllëk të madh.

Ministria e Kulturës ka realizuar një video përkujtim, që zgjedhim të japim të plotë e pa koment, në shenjë respekti për tërë ato figura që i dhanë kaq shumë kulturës sonë.

Top Channel