“Autosport” shpall 10 pilotët më të mirë të vitit

15/12/2017 11:31

Për tifozët e garave, ajo e “Autosport”-it është një nga listat më të pritura të vitit.

Pasi mbarojnë të gjitha kompeticionet, një nga revistat më prestigjioze të automobilizmit zgjedh ata që, sipas saj, kanë qenë pilotët më të spikatur të të gjitha kategorive të mundshme.

Në listë ka pilotë të Formula 1, IndyCar, Rally, NASCAR, Formula E dhe shumë të tjera.

Renditja më poshtë, nga vendi i dhjetë te vendi i parë:

FOTO GALERI
1/10

Top Channel