Momenti i duhur, gjithçka për foton “perfekte”

07/12/2017 18:11

Këndi dhe momenti i shkrepjes së një fotoje shpesh janë vendimtare për përcaktimin e mesazhit “aksidental” që sjell imazhi i fiksuar në kohë, e në disa raste ato janë edhe qesharake.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel