Horrori japonez në SHBA, sulmi në Pearl Harbour “rivjen” me ngjyra

07/12/2017 19:23

Brenda 90 minutash 2400 ushtarakë amerikanë dhe civilë humbën jetën, dhe 17 anije u shkatërruan, në sulmin që vulosi edhe përfshirjen e SHBA në Luftën e Dytë Botërore.

Horrori i plotë i asaj çfarë ndodhi 76 vite më parë, më 7 dhjetori 1941, është risjellë në vëmendje duke u dhënë ngjyra fotove bardhezi që fiksuan në kohë, sulmin më të rëndë ushtarak që kanë pësuar SHBA-të.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel