25 më të urryerit në botën e futbollit

06/12/2017 18:10
16. Silvio Berlusconi

Admirimi dhe urrejtja ndaj një personaliteti sportiv janë dy ndjenja që ecin në rrugë paralele. Revista britanike Four Four Two, ka përpiluar një klasifikim me 50 personalitetet që përçmohen më shumë në historinë e futbollit botëror, ku nuk mungojnë emra të tillë si Pepe, Maradonës, Luis Suarez, Sergi Busquets etj.

Në krye të klasifikimit si personi më i urryer qëndron ish-presidenti i FIFA, Sep Blatter që e futi qeverinë e futbollit botëror në një skemë të madhe të korrupsionit, diçka që u desh një dekadë për t’u zbuluar.

Në listën e personave më të urryer ndodhet edhe Jose Mourinho, i cili shpesh e ka përfshirë veten në konflikte dhe polemika të mëdha me të gjithë rivalët e tij, Cristiano Ronaldo, etj.

FOTO GALERI
1/25
25. Sergio Ramos

Top Channel