Në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi Ndryshe, Presidenti Ilir Meta i bëri një premtim të thjeshtë kësaj kategorie.

Presidenti zhvilloi këtë të dielë një takim me përfaqësues të Shoqatës së Invalidëve Para-Tetraplegjikë dhe të Shoqatës së të Verbërve të Shqipërisë.

Burime nga ky takim konfirmojnë se premtimi i veçantë dhe i thjeshtë që Meta ju bëri ishte se në të gjithë hyrjet e Presidencës shumë shpejt do ketë rampë, duke u garantuar se në cilësinë e kreut të shtetit ai do të nxisë edhe të gjitha institucionet e tjera shtetërore që të ndërtojnë rampa, në mënyrë kjo kategori ta ketë sa më të lehtë aksesimin dhe hyrjen në institucione.

Top Channel