Një drer i pafat në dashuri (VIDEO)

14/11/2017 18:29

Në Wisconsin të Shteteve të Bashkuara të shohësh dy drerë që çiftëzohen në rrugë nuk është e rrallë.

Por, ama të shohësh një drer që përpiqet të çiftëzohet me dy drerë të tjerë dhe që të dy statuja, kjo po që është e rrallë.

Një amerikane u bë dëshmitare e skenës qesharake. Ajo filmoi të gjitha përpjekjet e pasuksshme të drerit për të arritur qëllimin e vet.

Top Channel