Një trend i ri ka lindur nëpër rrjetet sociale. Të gjithë ata që kanë mace, po bëjnë foto me kafshën e tyre shtëpiake të vendosur sipër kokës.

Kjo lloj fotografie është bërë virale tashmë dhe të gjithë po postojnë me hashtagun #catsashats.

Përveç atyre që i përdorin macet si kapele, ka dhe nga ata që i përdorin si maskë, për t’u dukur si Batman.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel