Një betejë insektesh, por kush fiton?! – VIDEO

13/11/2017 17:02

Një merimangë është përballur me një grerëz të zezë, betejë e cila ka qenë e fundit për një nga insektet.

Pavarësisht përmasave të mëdha dhe aftësive të saj për t’i kthyer në drekë insektet e tjera, kjo betejë ka rezultuar një dështim për merimangën, e cila është mposhtur nga grerëza e zezë.

Top Channel