Mësim në kushte anormale, shkolla drejt mbylljes

09/11/2017 11:33

Nxënësit e Zerqanit në Bulqizë nuk mësojnë si gjithë të tjerët.

Prej vitesh në Shkollën e Mesme të Bashkuar në Zerqan mungojnë tualetet dhe uji. Shpesh nxënësit detyrohen të dalin në natyrë, apo në lokalet rreth shkollës.

Ndërtesa e shkollës nuk mirëmbahet, muret janë të palyera dhe ambienti jashtë standardeve higjienike.

Prindër e nxënës kanë ankesa edhe për mjetet mësimore që mungojnë. Shkollës i mungon edhe një ndër shtyllat e mësimdhënies, siç janë mësuesit e specialiuar për lëndë të caktuara.

Top Channel