Minibag, të vogla por me stil

06/11/2017 12:16

Të vogla, të çmuara, por shik, minibag janë mes çantave më në modë këtë moment.

Versionet e vogla, të “motrave të tyre të mëdha” kanë përmasa kompakte por një nivel të lartë personaliteti dhe mode. Të detyrojnë të marrësh me vete gjërat më të rëndësishme dhe të lësh të tjerat, për shkak të hapësirës.

Sigurisht, japin më të mirën e tyre në mbrëmje dhe në rastet e veçanta, kur i japin pamjes më shumë nur me detaje të çmuara dhe materiale interesante. Por edhe gjatë ditës nuk mbeten pas.

Në fotogaleri keni disa modele të këtij sezoni vjeshtë dimër 2017/18, me të cilat dashurohesh që në shikimin e parë.

FOTO GALERI
1/13
Burberry

Top Channel