Mbështetës të Tahirit në Kryesinë e Kuvendit

20/10/2017 11:43

Teksa ish ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ndodhet në mbledhjen e Këshillit të Mandateve ku vendoset për imunitetin e tij, dhe autorizimin për arrestim e kontroll banese,diçka ndodh jashtë ambienteve të Kryesisë së Kuvendit.

Mjaft njerëz, mbështetës të deputeti Saimir Tahiri janë mbledhur para godinës në pritje të vendimit që do të marrë Këshilli i Mandateve.

Top Channel