Spanja galaktike, Panucci e tepron me eksperimentet (Notat)

06/10/2017 00:00

Spanja ka çmontuar në copëza edhe gjigandët më të mëdhenj të futbollit botëror, ndaj pritshmëritë për të luajtur si të barabartë nuk na kishin shkuar ndër mend, por edhe shpartallim në 11 minuta është më shumë se e tepruar.

Panucci në mendjen e tij ka patur shumë dilema, aq sa e reflektoi të zgjedhjet që bëri dhe pozicionet e futbollistëve. Hysaj i mbivendosur me Balliun, Memolla që nuk bën dot Agollin, por pavarësisht gabimeve tona, luanim kundër një Spanje që është më e fortë se kurrë.

Dhe në një ndeshje ku kundërshtari dominon në të gjitha statiskat, apo edhe atëherë kur ne tentuam të bëhemi protagonistë, na mbytën shtyllat, është e vështirë që të vendosësh notat.

FOTO GALERI
1/15
Berisha 5.5 – Pavarësisht numrit të golave të pësuar, në ato raste kur është thirrur për të bërë detyrën, Berisha ishte vigjilent. Ndërhyrje të sakta, pozicional dhe vendimtar në të gjitha daljet.

Top Channel