Kosovë, nis fushata për zgjedhjet lokale

21/09/2017 00:00

Presidenti Hashim Thaçi ka njoftuar këtë të enjte fillimin zyrtarisht të fushatës për zgjedhjet komunale në Kosovë.

“I gëzohem mundësisë që edhe njëherë të gjitha partitë politike, kandidatët për kryetarë komunash si dhe për Asambletë Komunale do të kenë rastin të dëshmojnë përkushtimin e shoqërisë sonë për zgjedhje të lira, të ndershme dhe demokratike”, ka deklaruar Thaçi.

Nga profili i tij në Facebook, Thaçi u ka uruar të gjithëve suksese për një garë me dinjitet dhe për përkushtim për qytetarët e Kosovës.

Top Channel