Këshilli Bashkiak i New York, shqiptari fiton garën brenda demokratëve

13/09/2017 00:00

Një shqiptar është fituesi i garës mes demokratëve amerikanë në qarkun e Broksin.

Mark Gjonaj është kandidati për këshilltar në Bashkinë e New York dhe ai mposhti rivalen më të afërt me rreth 4 për qind vota më shumë.

Gjonaj është me origjinë nga Ulqini. Ai grumbulloi një fond prej më shumë se 700 mijë dollarë, që shënon një rekord për Këshillin Bashkiak nga viti 1989.

Top Channel