10 skuadrat më të lira dhe 10 skuadrat më të shtrenjta në Champions (Foto)

12/09/2017 00:00

Sot nis Champions League e pothuajse 9 400 milionë eurove. Kjo është vlera totale, sipas Transfermarket, e 32 skuadrave që nga mbrëmja e sotme do të luftojnë për të ngritur kupën me veshë të mëdha.

Bëhet fjalë për një luftë të pabarabartë mes elitës së futbollit evropian dhe ekipeve të ligave të vogla, që do të mjaftohen vetëm me të ardhurat e pjesëmarrjes në kompeticionin më të rëndësishëm të klubeve.

10 klubet më të shtrenjta të Champions përbëjnë 62% të vlerës totale të të gjithë klubeve të turneut, ndërsa 10 klubet më të lira mezi bëjnë së bashku 6% të vlerës totale.

FOTO GALERI
1/32
32. Maribor 13,95 milionë euro

Top Channel