DigitAlb njofton se më 15 gusht nis procesi i dixhitalizimit të transmetimeve televizive tokësore në qarkun e Beratit.

Por kanalet e lira dhe ato të platformës tokësore DigitAlb mund t’i shihni duke u pajisur me dekoderin “T2HD”, të cilin e përfitoni falas nëse bëni një abonim 12-mujor “Premium”, ose mund ta përfitoni me një “çmim ofertë” prej vetëm 3.900 lekësh.

Gjithashtu merrni dhuratë edhe një muaj abonim në “paketën familjare”. Vizitoni pikat e autorizuara të shitjes së DigitAlb në Berat për të përfituar edhe ofertat e tjera. Për më shumë informacion jemi edhe online në Digitalb.al.

Top Channel