Udhëtimet janë gjithmonë të preferuara, sepse të largojnë nga rutina e përditshme dhe të japin kënaqësinë e të njohurit me vende e njerëz të rinj.

Ka shuëm vende në botë, që gjithsecili do të donte t’i vizitonte, minimalisht një herë në jetë, por 15 janë destinacionet më të preferuara të njerëzve.

Kostoja e udhëtimit në këto vende është më e shtrenjta, kryesisht ëpr shkak të fluksit të lartë të turistëve, që preferojnë t’i vizitojnë ato.

FOTO GALERI
1/15
Bangkok, Tailandë

Top Channel