Rama: DASH kërkon reformën në drejtësi dhe të gjitha partitë në zgjedhje

21/04/2017 00:00

Me anë të një postimi në Facebook, kryeministri Edi Rama, nën titullin “Kush Gënjen”, ka publikuar qëndrimin e Departamentit Amerikan të Shtetit, i cili kërkon që të gjitha partitë të marrin pjesë në zgjedhje dhe të zbatohet reforma në drejtësi.

“Pas Shtëpisë së Bardhë, edhe Departamenti i Shtetit kërkon reformën në drejtësi dhe pjesëmarrjen e të gjitha partive në zgjedhjet parlamentare të 18 qershorit”, shkruan Rama në Facebook.

Top Channel