Ngrica në Tiranë, akulli paralizon trafikun në kryeqytet

12/01/2017 00:00

Dëbora e rënë në Tiranë ka paralizuar trafikun këtë mëngjes.

Prania e akullit në rrugë ka bërë që shumë drejtues automjetesh të lëvizin më ngadalë, ndërsa në jo pak raste makinat kanë rrëshqitur në akull.

Në të gjitha rrugët ka prani akulli dhe mungesa e kripës në to ka shkaktuar probleme.

Top Channel

FOTO
Mëngjes me borë në Tiranë