Spotify i ofron punë Barack Obamës

11/01/2017 00:00

Presidenti Barack Obama ka bërë shaka më herët kur është shprehur se shpreson për një punë në Spotify pasi të largohet nga Shtëpia e Bardhë.

Por duket se shërbimi i transmetimit muzikor mendon vërtetë ta bëj këtë, pasi ka postuar në seksionin e vendeve të lira të punës në faqen zyrtare një post të quajtur “President i Playlists”. Puna thotë se aplikantët duhet të kenë minimumi 8 vjet eksperiencë në drejtimin e një shteti të rëndësishëm. Gjithashtu kërkohet një sjellje e ngrohtë dhe miqësore, si dhe të ketë fituar çmimin Nobel.

Kreu i Spotify, Daniel Ek i ka shkruar presidentit në Tvvitter: “Dëgjova që je i interesuar për një rol në Spotify. E keni parë këtë?”, para se të lidhte postimin me njoftimin e vendit të punës.

Top Channel