Goditja e këndit më e shëmtuar në histori? (Video)

11/01/2017 00:00

Kemi parë shpesh goditje këndi të ekzekutuara keq, por në Izrael ka mundësi që të jetë ekzekutuar ajo më e keqja në historinë e futbollit.

Gidi Kanyuk, lojtar i Maccabi Petah Tikva, ka gabuar jashtëzakonisht shumë në ekzekutim dhe sigurisht që për këtë, fajin ia ka vënë fushës.

Gjykoni vetë…

Top Channel