Dëbora zbardh edhe Tiranën – FOTO

11/01/2017 00:00

Mbrëmja e të mërkurës solli reshje të shumta dëbore. Fenomeni ishte i pranishëm si rrallëherë edhe në kryeqytet.

Flokët e dendura të borës për disa orë bënë që shumë qytetarë të mbushin rrugët dhe trotuaret, për të bërë një foto e për t’u argëtuar.

Por bora solli edhe problemet e para në qarkullimin e automjeteve. Intensiteti i saj për disa orë bëri që makinat të lëvizin me vështirësi.

Të mërkurën i gjithë vendi u pushtua nga dëbora. Edhe në shumë qytete ku ky fenomen nuk është i zakonshëm as edhe në ditët më të ftohta të dimrit të tjera pati reshje për disa orë.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel