Surface Book, suksesi në dorën e Microsoft

15/10/2015 00:00

Microsoft nuk merr më porosi për laptopin e saj të parë, Surface Book.  Firma e Redmond ka hequr nga faqja mundësinë e porositjes së Surface Book, duke u kërkuar përdoruesve të lënë adresën e e-mailit për t’i kontaktuar kur do të nisin shitjet e tjera.

Shkak për këtë kanë qënë kërkesat e shumta për pajisjen e re të Microsoft. Megjithatë, adhuruesit e kësaj kompanie mund të prositin lap topin e ri nga faqe të tjera si Amazon, Best Buy, dhe Fry’s Electronics para publikimit zyrtar më 29 tetor.

Microsoft prezantoi Surface Book gjatë muajit të kaluar.
Microsoft announced the Surface Book during its annual hardëare refresh, earlier this month.

Surface Book ka një ekran sportiv dhe të ndashëm, 6 milionë piksel dhe një bateri që zgjat gjithë ditën.

Firma amerikane teknologjike e cilëson këtë pajisje si “Lap Topi i fundit”.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel