Aksi Lushnje-Berat, ndërpriten punimet

29/10/2013 00:00

Një tabelë tregon se punimet në lotin e parë të rrugës Lushnjë- Berat duhet të kishin përfunduar në dhjetor të vitit 2012.

Pothuajse nje vit pas perfundimit te afatit, punimet jane ne fazen fillestare dhe per me teper prej muajsh ne kete rruge nuk eshte pare asnje mjet dhe asnje punetor. Ndertimet e lena ne mes kane shkaktuar probleme te medha edhe per fermeret e zones sepse jane demtuar kanalet kulluese qe tani nuk funksionojne me.

Shume prej atyre qe u eshte marre edhe toka ende nuk kane marre asnje kompensim. Kjo rruge eshte nje nga me te shkaterruarat ne vend edhe pse perballon nje fluks te madh levizjesh. Per shkak te demtimit te saj i gjithe qarku i Beratit vuan pasojat.

Top Channel