Lushnjë, merret për skrap hekuri i shtyllave

16/03/2012 00:00

Mania e skrapit nuk po le ne siperfaqen e tokes asnje pjese metalike.
Furia e shkaterrimit tashme ka prekur shtyllat e dikurshme qe sherbenin
per linjat telefonike.

Dhe pse kane shume vite qe nuk funksiononin keto shtylla nuk ishin demtuar deri disa dite me pare. Se fundmi persona te ndryshem qe deri tani ende te pa identifikuar nga policia e Lushnjes kane nisur rrezimin e ketyre shtyllave me pas thyrjen e betonit ku marrin skeletin e hekurit.

Vjedhja e ketyre po kryhet ne aksin rrugor Lushnje-Fier. Por nuk jane vetem shtyllat ato qe kane rene pre skrapomanisë, por tashme rradha po kalon ne trafikndarest e autostrades Lushnje-Fier. Ketu si fillim kane nisur zberthimin e bullonave mbajtes te kraheve metalik, ku me vone do t’ja lene radhen trafikndaresve.

Top Channel