Korcë, në pranga juristi i ALUIZNI-t

07/01/2012 17:25

Policia dhe prokuroria e Korcës arrestuan një jurist të akuzuar për korrupsion pasiv.

Elton Docaj është me detyrë jurist në degen e ALUIZNI-t në qytetin e Korcës.

Ndalimi i tij u bë sepse juristi  Elton Dojca duke abuzuar me detyrën  i ka kërkuar një shtetasi rryshfet prej 2.000.000 lekësh të vjetra për të përshpejtuar procedurën e legalizimit të një shtese pallati në qytetin e Korcës.

Top Channel