Nikolla: ACR të respektojë ligjin

08/09/2011 18:15

Kreu i konferderatës së sindikatave, Kolë Nikolla reagon pas deklaratës së ACR-së.

“ACR të respektojë ligjin dhe të mos hedh lajme të rreme në publik. Ajo duhet të garantojë kryerjen e investimeve sipas kontratës”, është shprehur Nikolla.

“ACR të respektojë kushtet e punës dhe pastaj të kërkojë fillimin e saj. T’i drejtohet gjykatës ose Ministrisë së Punës për ndërmjetësim, sipas ligjit”, theksoi Nikolla.

Top Channel