Vullkani, reja e tymit mbërrin në Spanjë

17/04/2010 18:00

Reja e tymit e shkaktuar nga vullkani i Islandës ka mbërritur në veri të Spanjës duke shkaktuar edhe mbylljen e disa aeroporteve të këtij vendi.

Për momentin deri në oren 2 të ditës së nesërme është bllokuar hapësira ajrore mes Barcelonës dhe Austrisë.

Për momentin janë anuluar 1664 fluturime mes Spanjës dhe 23 vendeve europiane.

Top Channel