Reja, anulohen fluturimet edhe ne Kroaci

16/04/2010 14:25

Autoritetet kroate kanë pezulluar të gjitha fluturimet e parashikuara nga Zagrebi në vendet e Evropës Perëndimore dhe Veriore.

Lajmin e bëjnë të ditur agjencitë lokale, sipas të cilave shkak për këtë vendim është bërë reja e hirit e krijuar nga aktivizimi i vullkanit në Islandë.

Reja e hirit është përhapur në të gjithë Evropën, duke cakorduar oraret e fluturimeve ndërkombëtare dhe duke lënë në pritje gjithë pasagjerët.

Top Channel