Google mban trurin gjithmone ne proces pune

20/10/2009 16:35

Motoret e kerkimit ne internet e ndihmojne mendjen qe te jete gjithmone ne gjendje te fresket dhe e afte per te llogjikuar me kujdes cdo gje.

Sipas nje studimi te kryer nga Universiteti i Los Angeles ne Kaliforni, te kerkosh informacione nepermjet Google e ndihmon trurin shume sepse shume zona te tij vihen ne pune, duke dale nga gjendja e gjumit. Stimulimi ne kete rast eshte edhe me i madh se sa ne momentet kur lexojme dicka.

Nuk duhet thjesht te lexojme por te kujtojme per cfare kemi kerkuar dhe te analizojme rezultatet e asaj qe kemi arritur. Ky studim eshte publikuar i plote ne faqet e tabloideve britanike.

Top Channel