Gjermani, shitet nje keshtjelle e Dracula-s

20/10/2009 10:30

Eshte shitur ne ankand me gjysmen e vleres se tregut, keshtjella e Schenkendorf ne Gjermani e Ottomar Rodolphe Vlad Dracula.

Behet djale per princin Kretzulesco, te fundmin e familjes se famshme qe frymezoi shkrimtarin irlandez Bram Stoker.

Keshtjella ndodhet ne Schenkendorf, nje fshat me rreth 1 mije banore, 30 km ne jug te Berlinit. Ndertesa u shit per 268 mije euro dhe u ble nga nje shoqeri imobiliare e Dresdas.

Top Channel