CIA, shoqeri per monitorimin e Facebook-ut

20/10/2009 19:50

Syri i CIA-s per Facebook-un. Inteligjenca amerikane ka vendosur te shtoje kontrollin e vete ne blogjet, rrjetet dhe faqet personale te perdoruesve te internetit duke blere nje shoqeri informatike qe do te monitoroje ate cfare ndodhe ne “Facebook” apo “Twitter”.

Qeveria amerikane ne kuader te masave kunder terrorizmit eshte duke pare me prioritet kontrollin e veprimtarive qe behen ne rrjet.

Top Channel