Probleme shendeti ne avionet low cost

19/10/2009 12:10

Centimetra qe te ndryshojne jeten…jane pikerisht ato qe ndajne sediljet ne klasin ekonomik neper avione.

Por cmimet e lira nuk jane gjithnje me te mirat, sidomos kur behet fjale per shendetin e pasagjereve.

Ngushtica ne avion sjell probleme te qarkullimit te gjakut, bllokim mushkerish, tromboze, fryrje kembesh e shume te tjera.

Pasagjeret duhet te udhetojne ne nje sedilje te vogel, shume afer me udhetarin tjeter per ore te tera, me nje cmim te lire.

Shqetesimet vijne me teper nga pasagjeret me moshe te madhe. Per te parandaluar keto shqetesime, ekspertet keshillojne konsumimin e ujit gjate udhetimit, evitimin e pijeve alkoolike, levizjen e shpeshte, heqjen e kepuceve, si dhe evitimin e corapeve elastike.

Top Channel