“Zgjidh mua ose ate!”. Ky ka qene ultimatumi i bashkeshortit te Vicki Lowing, i cili e ka ndjere veten te lene pas dore pas perkujdesjes qe i behej nje kafshe te pazakonte shtepiake, krokodilit Johnie.

Aligatori 13 vjecar jetonte me familjen e tyre ne Australi dhe Lowing e trajtonte ate si femijen e saj qe prej dites kur e gjeti te braktisur ne porten e apartamentit.

Duket se lidhja me Johnie ka qene shume e forte per 52 vjecaren.

“Burrat mund te perkujdesen per veten e tyre, por krokodilat s’mundet as te gatuajne”, eshte shprehur ajo per nje media lokale.

Top Channel