Deputetet opozitare: Thaci po injoron kuvendin

25/06/2009 13:35

Deputetet kosovare kerkojne gjate seancave parlamentare te jene te pranishem si ministrat ashtu edhe kryeministri Hashim Thaci.

Partite opozitare akuzojne Thacin se po injoron institucionin i cili e ka zgjedhur.

Ne seancen e sotme plenare, deputetet do te shqyrtojne disa projektligje, raportin per punen e Komisionit per Ndihme Juridike dhe raportin e Komisionit te Pavarur per Media.

Top Channel